tisdag 23 september 2008

Bokmässa i Göteborg

I helgen är det bokmässa i Göteborg. Horisont kör inga egna arrangemang, men vi återfinns såklart bland tidskrifterna. Däremot uppträder Heidi som poet på den finlandssvenska scenen - som är riktigt ambitiös i år!

Om du planerar att prenumerera på Horisont är det ett bra tillfälle att slå till på mässan. Mässpris för ett års prenumeration är 250:- istället för det ordinarie priset 340:-. Förutom fem nummer 2009 ingår dessutom också nummer 4/2008.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom får man nr 4/2008 på köpet. Christian :)

Anonym sa...

fem nr 2009 ... innebär det att utgivningstakten ökar?

Anonym sa...

Ja, utgivningen ökar till 5 nr åtminstone för år 2009. På lång sikt strävar vi till att komma tillbaka till 6 nr per år, men det kräver att prenumerantantalet ökar. Så vi provar under 2009 och ser om 5 nr har nån betydelse.

Anonym sa...

Jo, precis som Christian (ekonomi / och prenumerationsansvarig) säger så är det upp till er läsare om det skall bli sex nummer om året 2010. Det hänger på att vi får den ökning av prenumerantantalet vi förväntar oss...

Peter Björkman

Anonym sa...

2017 blir det 17 nr om året. Fast då finns det inte tryckta medier längre---då bara kommer kulturen strömmande in i huvudet---när man minst anar det, när man duschar eller sitter på hästryggen. När man sover. När man sträcker på sig för att nå en konserv som står högt upp i skafferiet. Man får hoppas att det inte är ett Horisontnummer fyllt av vild poesi

så vilt att man faller ner från köksstegen.

Peter Björkman sa...

Nja. 17 nummer är väl något många och vid närmare eftertanke dröjer det nog också ytterligare något år (efter 2010) innan vi kan ha möjlighet att köra sex nummer om året.